Sunday, January 10, 2010

Silje...


Endelig, endelig...så blev trøjen og opskriften færdig...

Så velkommen til 'Silje'. En varm lille trøje til småpigerne. Opskriften findes lige her, hvis du skulle ha' lyst til at strikke én magen til...

Det har holdt hårdt, for strikkelyst er ikke lige dét der har præget min hverdag et stykke tid, men nu er lysten ved at vende tilbage og endnu én trøje er på vej. Hu-hej hvor det lige går:-))
Det hjælper jo også at ha' nytårsferie. Ahh, - men den ferie er slut på tirsdag.... kunne da sagtens bruge en uge mere....
Jeg har været flittig. Mit arbejdsværelse er blevet renoveret - malet - nye lamper - nye gardiner og sidst men ikke mindst så er der blevet sorteret og ryddet ud i alt mit 'guld'. Det var i den grad nødvendigt, for jeg kunne ikke holde ud at være derinde. Alt det rod gjorde mig helt stresset:-))
Så nu er jeg bare klar til alverdens nye spændende projekter, og mit nytårsfortsæt bør vel så være: at være bedre til at smide ud......host host....det skrev jeg ikke....vel?? :-)

5 comments:

Gitte said...

Hanne - det er en skøn trøje. Flot, glad, dejlig. Jeg er bestemt en kommende køber, og tror godt at jeg med lidt ekstra længde kan få den tilpasset min Lise ;-)

Bebiane said...

Silje er et smukt navn til en smuk trøje, den er virkelig skøn. Godt at du fik din strikkeglæde igen.

hanneb said...

Tusinde tak begge to:-)

kludemutter said...

En skøn trøje du har strikket ;)
ærgeligt der ikke er små folk i huset, måske til samlingen af opskrifter ;O

Yt

Madame said...

Den lille trøje er bare så sød ;O)

Og sikke flittig du har været - jeg kunne også trænge til sådan en oprydningsmani, som du har haft og at få gang i malerrullen.